Carrosserie Wilrijk

Van het herstellen van deuken en lakschade tot het opnieuw uitlijnen van je wagen, bij AutoRepairGroup Carrosserie Wilrijk zorgen we dat jij zo snel mogelijk terug de baan op kan. Wil je tijdens de herstellingswerken geen tijd verliezen? Dan geven we je graag een vervangwagen mee. 

Onze carrosserie in Wilrijk is tevens Tesla-gecertificeerd. Wij herstellen je Tesla volgens de voorschriften van de constructeur. 

herstelpunt Wilrijk | AutoRepairGroup Carrosserie

Dynamicalaan 17
2610 Wilrijk
België

Carrosserie Wilrijk
  is   momenteel gesloten
ma 7:30 - 18:00
di 7:30 - 18:00
wo 7:30 - 18:00
Do 7:30 - 18:00
Vr 7:30 - 18:00
Vervangwagen

Wi-Fi

Laadpunt elektrische wagens

Hoe bereik je onze carrosserie in Wilrijk?

AutoRepairGroup Carrosserie Wilrijk is één van onze twee herstelpunten in Antwerpen (Deurne) en is gelegen in het industriepark Terbekehof vlakbij de Boomstesteenweg (A12). De carrosserie is vanuit het noorden te bereiken via de eerste afrit na het viaduct (N177/ industriezone Wilrijk) en de afslag richting de Dynamicalaan op de N177. Vanuit het zuiden neem je de afrit Wilrijk op de E19 richting de N177 en volg je dezelfde route.

Woon je dus in Wilrijk of de zuidelijke regio van/rond Antwerpen (Hoboken, Aarstelaar, Hemiskem, Edegem, Mortsel, Kontich,...) en ben je op zoek naar een carrosserie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Routebeschrijving

Maak je afspraak

Je wagen laten herstellen bij AutoRepairGroup Carrosserie Wilrijk? Maak online je afspraak via onderstaande knop of plan telefonisch een moment in via het nummer 078 35 36 84.