Erkende Tesla carrosserie

Erkende Tesla Carrosserie

Schade aan je Tesla? 

Dan ben je bij AutoRepairGroup aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet alleen een specialist in het herstellen van elektrische wagens, maar ook een erkende Tesla carrosserie.

Dat betekent dat we jouw Tesla terug in originele staat herstellen, volledig volgens de officiële voorschriften van de constructeur zelf. Zo kan jij in geen tijd weer vlot, veilig en verantwoord de baan op!

 

arg-carrossier-werkend-aan-tesla

Tesla Approved Body Shop

Zoals vele andere automerken vraagt ook Tesla om een eigen aanpak. Carrossiers van erkende herstellers moeten een specifieke opleiding van Tesla volgen. Daarnaast moeten herstelpunten zelf ook voldoen aan bepaalde vereisten.

Bij AutoRepairGroup vinken we alle vakjes af.

Waarom kiezen voor AutoRepairGroup?

De juiste mensen

Onze carrossiers volgden trainingen bij Tesla zelf om de juiste technieken in de vingers te krijgen. Daarnaast zijn zij ook stuk voor stuk doorgewinterde vakmensen.

De juiste tools

Onze gecertificeerde herstelpunten beschikken over de nodige tools en materialen om aan Tesla’s te kunnen werken en deze feilloos te herstellen.

De juiste aanpak

We herstellen jouw Tesla volgens de voorschriften van de constructeur zelf. Hierdoor kunnen we onder meer de doorlooptijd en kosten minimaliseren.

Jouw Tesla-hersteller in de buurt

Bij AutoRepairGroup beschikken we momenteel over 7 Tesla Approved Body Shops. Hier kan je je Tesla tot in de puntjes laten repareren. 

Op onze overzichtspagina met vestigingen vind je alle Tesla Approved Body Shops terug.

tesla-op-parkeersplaats-arg-wilrijk

Laat je Tesla schade herstellen door experts

Schade aan je Tesla laten herstellen? Maak dan via onderstaande knop meteen je afspraak in een van onze erkende herstelpunten in je buurt.