Kalibreren rijhulpsystemen

Kalibreren rijhulpsystemen

Wij stellen je rijhulpsystemen opnieuw perfect af

Heeft je wagen carrosserieschade geleden? Dan moeten de rijhulpsystemen (ADAS) – als je wagen deze heeft – ook nagekeken en indien nodig geherkalibreerd worden. Dit is uiterst belangrijk, want een kleine beschadiging kan grote gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan je parkeersensoren, achteruitrijcamera of sensoren voor dode hoek die niet meer goed werken. Levensgevaarlijk.

Daarom laten we bij AutoRepairGroup Carrosserie niets aan het toeval over. Wij nemen de rijhulpsystemen van je wagen grondig onder de loep en zorgen dat jij veilig terug de baan op kan.

Schade? Wij herkalibreren je rijhulpsystemen | AutoRepairGroup

Hoe herkalibreren wij de ADAS van jouw wagen?

 1. Pre-scan: we sporen eventuele fouten op en brengen in kaart welke rijhulpsystemen we moeten herkalibreren.
   
 2. Herstelling carrosserie: we herstellen de carrosserie van je wagen.
   
 3. Herkalibratie: we herkalibreren de beschadigde rijhulpsystemen.
   
 4. Post-scan: we scannen je wagen opnieuw om te kijken of alles in orde is.
   
 5. ​​​​​​Certificatie: je ontvangt indien gewenst een certificaat als bewijs van de succesvolle herkalibratie.

Aandacht voor details
Onze ervaren techniekers sporen de kleinste fouten en afwijkingen op en zorgen dat deze geen grote gevolgen kunnen hebben.

Maatwerk
Ieder schadegeval is anders. Daarom vertrekken we steeds vanuit een analyse om de juiste herkalibratie te kiezen. Dit kan een statische (in de werkplaats) of dynamische (op de weg) herkalibratie zijn.

Garantie op snelheid en efficiëntie
Wij beschikken over verschillende herkalibratiesystemen, waardoor we in staat zijn om 99,4% van alle voertuigen onmiddellijk na herstelling of vervanging te herkalibreren.

Vlot, veilig en verantwoord weer de baan op?

Heeft je wagen carrosserieschade geleden? Of ben je niet zeker dat je rijhulpsystemen nog optimaal werken? Maak dan een afspraak in één van onze herstelpunten bij jou in de buurt. Wij helpen je graag met een grondige controle en herstelling.