Uitlijning

Uitlijning

Wij lijnen je wielen opnieuw uit

Stuurt je wagen minder vlot na een autoschade? Trekt deze vaak naar één kant tijdens het rijden? Of merk je dat je banden ongelijkmatig slijten? Dan is de kans groot dat de wielen van je wagen opnieuw moeten worden uitgelijnd.

Een afwijkende uitlijning kan verschillende oorzaken hebben, zoals een ongeval of een klap die je wagen heeft gekregen door een gat in de weg. In ieder geval moet een afwijkende uitlijning altijd gecorrigeerd worden. En daar helpen wij je graag bij.

AutoRepairGroup Carrosserie

Waarom je wielen laten uitlijnen?

Uitlijning heeft te maken met de hoeken waarin de wielen onder de wagen en op de baan staan. Een correcte wieluitlijning - lees correcte afstelling van deze hoeken - is ontzettend belangrijk voor het rijgedrag en de bestuurbaarheid van je wagen. Zijn de hoeken niet correct afgesteld, dan zal je wagen moeilijker te controleren zijn op de baan, met alle mogelijke gevolgen van dien. 

Bij AutoRepairGroup Carrosserie zorgen we echter dat het nooit zover komt. Wij lijnen jouw auto weer helemaal correct uit.

Snelle in-house uitlijning
Met de machines en apparatuur in onze vestigingen kunnen we uitlijningsproblemen doorgaans binnen het halfuur verhelpen. Je kan dus snel weer de baan op.

Betere rijervaring 
Na een correcte uitlijning zal je wagen opnieuw goed te besturen zijn. Daarnaast is een correcte uitlijning ook beter voor de levensduur van je banden, en dus ook voor je portemonnee. 

Veiliger op de baan
Een correcte uitlijning is ook ontzettend belangrijk voor het juist functioneren van de rijhulpsystemen van je wagen. Alles hangt samen, dus alles moet goed zijn. Wij lijnen jouw auto weer helemaal correct uit na herstelling.

Vlot, veilig en verantwoord weer de baan op?

Ben je graag te allen tijde veilig in het verkeer? Dan zitten we alvast op één lijn. Maak een afspraak in één van onze herstelpunten bij jou in de buurt om de uitlijning van je wagen te laten herstellen.