Carrosserie Zaventem

AutoRepairGroup Carrosserie Zaventem is de grootste werkplaats voor carrosserieherstellingen in België. Zijn de carrosserie en/of rijhulpsystemen van je wagen geraakt? In ons herstelpunt in Zaventem hebben we alle expertise en apparatuur in huis om jou weer vliegensvlug de baan op te sturen. 

herstelpunt Zaventem | AutoRepairGroup Carrosserie

Leuvensesteenweg 434
1930 Zaventem
België

Carrosserie Zaventem
  is   nu open
ma 7:30 - 18:00
di 7:30 - 18:00
wo 7:30 - 18:00
Do 7:30 - 18:00
Vr 7:30 - 18:00
Vervangwagen

Wi-Fi

Laadpunt elektrische wagens

Hoe bereik je onze carrosserie in Zaventem?

AutoRepairGroup Carrosserie Zaventem is één van onze twee herstelpunten in de rand rond Brussel (Sint-Pieters-Leeuw) en is gelegen ten oosten van de hoofdstad. De carrosserie ligt vlak naast de E40 (afrit Sint-Stevens-Woluwe) en de Leuvensesteenweg (N2) en is via de Leuvensesteenweg vlot bereikbaar vanuit alle richtingen.

Woon je dus in Zaventem of de oostelijke en noordelijke regio rond Brussel (Vilvoorde, Machelen, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Grimbergen, Kraainem,...) en ben je op zoek naar een carrosserie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Routebeschrijving

Maak je afspraak

Je wagen laten herstellen bij AutoRepairGroup Carrosserie Zaventem? Maak online je afspraak via onderstaande knop of plan telefonisch een moment in via het nummer 078 35 36 85.