Carrosserie Sint-Pieters-Leeuw

Een scheur in je velgen? Een deuk in je carrosserie? Je stuur dat niet meer goed draait? Wat het probleem met je wagen ook is, bij AutoRepairGroup Carrosserie Sint-Pieters-Leeuw weten we er wel raad mee. Wij rollen jouw wagen binnen in onze werkplaats en zorgen dat jij weer probleemloos naar buiten rijdt.  

Onze carrosserie in Sint-Pieters-Leeuw is tevens Tesla-gecertificeerd. Wij herstellen je Tesla volgens de voorschriften van de constructeur. 

Herstelpunt Sint-Pieters-Leeuw | AutoRepairGroup Carrosserie

A. Van Cotthemstraat 56
1600 Sint-Pieters-Leeuw
België

Carrosserie Sint-Pieters-Leeuw
  is   momenteel gesloten
ma 7:30 - 18:00
di 7:30 - 18:00
wo 7:30 - 18:00
Do 7:30 - 18:00
Vr 7:30 - 18:00
Vervangwagen

Wi-Fi

Laadpunt elektrische wagens

Hoe bereik je onze carrosserie in Sint-Pieters-Leeuw?

AutoRepairGroup Carrosserie Sint-Pieters-Leeuw is één van twee herstelpunten in de rand rond Brussel (Zaventem) en is gelegen ten zuidwesten van de hoofdstad. De carrosserie ligt op een steenworp van de Bergensesteenweg (N6) en recht tegenover het Albert van Cotthempark in de gelijknamige Albert van Cotthemstraat.

Woon je dus in Sint-Pieters-Leeuw of de zuidelijke regio van/rond Brussel (Dilbeek, Anderlecht, Ruisbroek, Halle, Beersel,...) en ben je op zoek naar een carrosserie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Routebeschrijving

Maak je afspraak

Je wagen laten herstellen bij AutoRepairGroup Carrosserie in Sint-Pieters-Leeuw? Maak online je afspraak via onderstaande knop of plan telefonisch een moment in via het nummer 078 35 36 86.